23948sdkhjf

Endnu et ja til vindmølle-fusion

Også medlemmerne hos Danmarks Vindmølleforening sagde ja til fusion med Vindmølleindustrien

Lørdag var der generalforsamling i Danmarks Vindmølleforening, og vigtigste punkt på programmet var fusionen med Vindmølleindustrien.

Allerede den 20. marts stemte medlemmerne i Vindmølleindustrien for en sammenlægning, og lørdag fulgte medlemmerne hos Danmarks Vindmølleforening trop.

Dermed ser fusionen ud til at være en realitet.

- Det er både med vemod og stolthed, vi kigger tilbage på mere end 40 års virksomhed i Danmarks Vindmølleforening. Vores forening har været afgørende vigtig for den grønne omstilling af Danmarks elproduktion. Nu er den store udfordring imidlertid at sikre, at vinden får størst mulig værdi i den fremtidige energiforsyning, hvor en række forskellige energikilder skal spille sammen. Her har vi helt sammenfaldende interesser med Vindmølleindustrien, og derfor giver det god mening, at vi lægger kræfterne sammen i sektorfællesskabet Wind Denmark, siger Kristian Jakobsen, formand for Danmarks Vindmølleforening og ny næstformand i Wind Denmark, i en pressemeddelelse.

Wind Denmark vil have kontorer fire steder i landet og vil repræsentere 3.100 medlemmer.

Formand bliver Mads-Ole Astrupgaard, der hidtil har været formand for Vindmølleindustrien, og administrerende direktør bliver Jan Hylleberg, der ligeledes kommer fra en lignende post hos Vindmølleindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19