23948sdkhjf

Herningsholm Erhvervsskole opruster

Herningsholm Erhvervsskole har netop valgt at tilbyde skolens elever de seneste nye og avancerede værktøjer fra CG-Tech indenfor områderne digital simulering og verificering.
Det første hold elever, som møder efter sommerferien, kan tage disse nye værktøjer i brug. Det gælder elever på Industritekniker-uddannelsen, og værktøjerne vil især blive anvendt på skolens undervisningsforløb i Centres of Excellence, hvor der undervises på højt niveau i blandt andet Multitasking Machining.

Vericut fra CG-Tech kan blandt andet bruges til simulering af færdige NC-programmer til avancerede bearbejdningsmaskiner, som indgår i skolens maskinpark.

Udover simulering af det færdige program kan Vericut også verificere og sikre en kollisionsfri bearbejdning, uanset om det er mellem værktøjer, maskine, holdere, fixturer, spindelhoved eller det færdige emne.

Generelt gør Vericut det muligt at simulere den fysiske verden samt animere og verificere det enkelte produkts fremstilling i en digital model af den ”rigtige” maskine. Resultat bliver, at opstilling, indkøring og tilpasning af NC-programmer nu kan foretages på kontoret i stedet for i værkstedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094