23948sdkhjf

Staermose udvider maskinparken

Odder-virksomheden har investeret i en 3kW Salvagnini fiber-laser.
Staermose Industry udvider fra årsskiftet sin kapacitet med endnu en laser fra Salvagnini, denne gang med den ny type L3 andengenerations fiberlaser.

Udvidelsen skyldes, at Odder-virksomheden har forrygende travlt, efter de for snart tre år siden valgte at starte en underleverandørvirksomhed op. Der er nu ikke længere tilstrækkelig kapacitet på den bestående Salvagnini L1 laser, og derfor har man valgt at udvide med en fiber laser.

Grundigt testet
Staermose Industry beskæftiger sig med skæring i al slags materiale, dog fortrinsvis i mellemsvær sort stål. Efter en grundig udvælgelse og verificering af fiber laserens kapabilitet, faldt valget på en Salvagnini L3.

De gunstige driftsbetingelser og den høje ydeevne var de primære argumenter for valget, og muligheden for helt nye markeder, såsom skæring i kobber, messing, ulegeret aluminium samt gratfri skæring i galvaniseret og aluzink, var ligeledes udslagsgivende. Før ordren blev afgivet, blev der på værket i Vicenza Italien testet skæring i materialer, helt op til 20 mm stål, 12 mm rustfri, 8 mm aluminium og 5 mm kobber og messing.

- Det stod hurtigt klart for os, at fiberlaser-teknologien var den rigtige vej at gå. Lave omkostninger til drift og vedligehold er to afgørende parametre for fortsat vækst. Mange af vores kunder stiller krav til, at vi løbende reducerer energiomkostninger, og her har fiberteknologien enestående egenskaber, siger John Stærmose.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078