23948sdkhjf

Landia A/S åbner salgskontor i Kina

Den vestjyske pumpeproducent Landia åbner nu salgskontor i Xuzhou i Kina. Ideen er at få del i det stærkt voksende kinesiske marked indenfor spildevandsrensning og biogasproduktion.
Landia har i flere år haft datterselskaber i USA, Tyskland og Storbritannien, og nu udvider pumpeproducenten med et nyt salgskontor, denne gang i en helt ny verdensdel.

Fabrikken i Lem Stationsby vil derved etablere endnu et brohoved for sin internationale ekspansion og samtidig styrke væksten.

Nøje udtænkt placering
Byen Xuzhou ligger midt imellem Shanghai og Beijing og er dermed velplaceret i forhold til både kystregionerne, storbyerne og den centrale del af Kina.

- Det er et spændende og nyt marked, der åbner sig for os. Men det er også en kæmpestor sproglig og kulturel udfordring, der nødvendiggør lokal indsigt og forretningsforståelse, siger sales manager Thorkild Maagaard.

Landia har derfor netop ansat sin første kinesiske medarbejder, 36-årige Danny Zhang, der med 12 års brancheerfaring har et godt udgangspunkt for at opbygge den kinesiske salgsafdeling. Organisatorisk hører Danny Zhang ind under Landias sales manager, netop for at holde en tæt kontakt mellem den kinesiske salgsafdeling og fabrikken hjemme i Lem Stationsby i Vestjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079