23948sdkhjf

Universal Foundation flytter fra Aalborg

Den danske teknologivirksomhed Universal Foundation, der producerer fundamenter til offshore-industrien, flytter sin afdeling i Aalborg til Fredericia.

Og det glæder den administrerende direktør, Kristian Ravn.

- Vi glæder os til at flytte til Fredericia. Vi har været glade for at være i Aalborg, og vi har haft et virkelig godt samarbejde med Aalborg Universitet, men tiden var kommet til at samle aktiviteterne i Fredericia, hvor to af vores søsterselskaber allerede har domicil, siger Kristian Ravn, og fortsætter:

- Det sker samtidig fordi, at vi bliver mere og mere kommercielle, hvorfor vi skal være tættere på både kvalificeret arbejdskraft, kunder og markedet generelt. Valget faldt på Fredericia, som ligger centralt i landet. Vi får desuden nogle lækre faciliteter på Strevelinsvej 28, hvor vi imødeser en opgradering af vores nuværende rammer og aktiviteter.

Synergier og arbejdskraft
For Kristian Ravn er det også glædeligt, at mange af virksomhedens 20 medarbejdere har valgt at rykke med.

Et andet aspekt af flytningen er arbejdskraft og de synergier, der opstår ved at være tæt på søsterselskaberne Global Wind Service og Fred. Olsen Windcarrier.

- Vi praktiserer i dag en kommerciel forretningsform, og det betyder også, at vi skal udnytte de synergier, der skabes, men samtidig også, at vi skal tættere på den kvalificerede arbejdskraft. Det er jeg sikker på, at vi kommer i Fredericia, hvor energivirksomheder er i flor, og flere vil slutte sig til byen i de kommende år, slutter Kristian Ravn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094