23948sdkhjf

Generationsskifte hos Al-Con Conveyor

Efter godt 20 års virke som administrerende direktør for Al-Con Conveyor har Sven Jacobsen, netop fyldt 65 år, valgt at gå på pension for at overlade pladsen til nye og friske kræfter.
Christian Qvist-Pedersen, 43 år, der tiltrådte i begyndelsen af dette år, har pr. 1. maj 2011 overtaget den daglige ledelse af Al-Con Conveyor efter Sven Jacobsen, der havde sidste arbejdsdag den 30. april 2011.

Sven Jacobsen og Christian Qvist-Pedersen har de seneste fire måneder kørt et tæt parløb, hvor det primære fokus har været at få knyttet tætte relationer mellem firmaets kunder og Christian Qvist-Pedersen.

Vil fastholde kerneværdier
Christian Qvist-Pedersen, der kommer fra ledende stillinger hos Nordplan og senest HNC Group, har gennem flere år specialiseret sig i virksomhedsledelse og internationalt salg inden for fagområderne automation, conveyor-systemer og materialehåndtering.

Der er løbende sket store forandringer, siden Al-Con Conveyor blev etableret i 1980, og firmaets fremtidige målsætning er at effektivisere, men også at udbygge sin faglige ekspertise og service til at blive endnu bedre.

- Det er vigtigt at understrege, at vi ønsker at fastholde vores kerneværdier, og at kvalitet og troværdighed er i højsædet hos Al-Con Conveyor. Vi vil derfor i tæt samarbejde med vore internationale samarbejdspartnere gøre os bedre således, at vi kan blive et endnu større aktiv for såvel vore trofaste kunder, som nye kunder, udtaler Christian Qvist-Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078