23948sdkhjf

Specialmaskine giver ordre fra Disney

For at kunne følge med efterspørgslen og for at udbygge konkurrenceevnen, havde The Army Painter et stigende behov for at få effektiviseret arbejdsgangene i produktionen.

Virksomheden er leverandør af små malerflasker til spil og samlesæt, og tapningen af malingen og labelpåsætningen foregik manuelt.

The Army Painter havde behov for en mere innovativ skalerbar løsning og kontaktede derfor DIS’ afdeling for specialmaskiner og -udstyr, der efterfølgende har været med hele vejen fra analyse, rådgivning og konstruktion over fremstilling, installation, indkøring og træning til service af udstyret. 

Effektivisering af produktionen
Til denne udviklingsopgave har DIS leveret en specialmaskine bestående af standardenheder sammenbygget med specialudstyr, der fuldautomatisk påfylder malingen i 150 forskellige farver og viskositeter på malerflasker i to størrelser.

Før maskinen blev installeret, producerede fem operatører det daværende behov, nu producerer linjen betjent af en operatør 11.000 færdige emner per skift. Den fuldautomatiske maskine håndterer dagligt mange forskellige batch og farvevalg, hvilket betyder mange skift.

Nye kunder og muligheder
Udviklingen af en helt ny specialdesignet maskine er en kompleks opgave, og den nye teknologi gav også udfordringer i opstartsfasen og i indkøringen af maskinen.

- Vores produktion er blevet meget mere effektiv, men kompleksiteten i en ny specialmaskine har været større end forventet, og det første år har været lærerigt, men også tungt. Men der har i hele projektforløbet været en god dialog og stor villighed fra DIS’ side til at løse udfordringerne, og når vi ser tilbage, så har det bestemt været det hele værd. Vi har fået flere nye spændende aftaler, blandt andre med Disney, hvor vi leverer malingssortimenter færdigpakket i sæt til nogle af deres kendte spil - en opgave vi ikke havde kunnet tage før, siger Bo Penstoft, CEO hos The Army Painter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109