23948sdkhjf

Trækker opgaver til Danmark

[i]Kedelvirksomheden ICE, International Combustion Engineering A/S, i Svenstrup ved Aalborg har valgt at trække opgaver hjem til Danmark og investere i nyt anlæg frem for at fortsætte med underleverandører i Europa.[/i]
ICE har gennem årene indkøbt kedelrør med påsvejsede ribber ved underleverandører i Europa, men grundet stigende ordremængde og nødvendigheden af kortere leveringstider, har man fundet tiden gunstig til en investering i egen produktionslinie.

ICE er en dansk smedevirksomhed som er godkendt af de store skibsklassificerings-selskaber, til produktion og reparation af Klasse 1 beholdere, kedler og dampanlæg. ICE har også godkendelse fra Arbejdstilsynet til at arbejde og svejse på trykførende anlæg.

Den nye produktionslinie svejser ribber på rør indtil 51 mm udvendig diameter, og kan desuden omstilles til "PIN-rørssvejsning" af rør indtil 273 mm udvendig diameter.

Den nye svejselinie er "skræddersyet" til ICE og lavet efter egne krav og specifikationer i samarbejde med et svensk ingeniørfirma. Foreløbig er maskineriet semi-automatisk ved ribberørssvejsning, idet fødning af emner foretages manuelt, - men efter kun 3 måneder i produktionen er efterspørgslen allerede så stor at man har hentet tilbud på at fuldautomatisere processen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.199