23948sdkhjf

Migatronic har stor succes med Focus

Salget af den nye Focus-serie går over al forventning for den nordjyske svejsemaskine-producent.
Efter bare en måneds tid på markedet kan Migatronic godt tillade sig at kalde den nye Focus-serie for en stor succes.

Således strømmer ordrerne ind fra både Skandinavien og Tyskland.

- Vi har helt tydeligt set, at lanceringen af Focus-serien er en umiddelbar succes. De forventninger vi havde i vores prognoser til salg af Focus-maskinerne er her efter en måned allerede blevet indfriet. Faktisk udgør salgstallene mere end en fordobling af forventningerne, siger salgsdirektør Kim H. Kallestrup.

Har ramt et behov i markedet
Focus-serien består af fem digitale invertersvejsemaskiner, der strækker sig fra en lille bærbar MMA stick model over to TIG-maskiner til to MIG-modeller.

- Med Focus-serien har vi ramt et behov i markedet for en maskine, der er energivenlig og udnytter den nyeste teknologi på det svejsetekniske område. Samtidig er den betjeningsvenlig og i bund og grund et ligefrem og ukompliceret stykke værktøj, der kan opfylde kundernes behov i det daglige arbejde, hvad enten det er service/montagearbejde eller industriproduktion, siger salgsdirektør Kim H. Kallestrup.

Migatronic har brugt maj på at introducere Focus-serien på alle markeder i Europa, og derefter bliver serien en integreret del af Migatronics produktsortiment.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094