23948sdkhjf

Pumpeproducent får ny CEO

Søren Kringelholt Nielsen bliver ny øverste chef hos Svanehøj Group, som igen står på egne ben efter et ejerskifte

Det bliver 46-årige Søren Kringelholt Nielsen, der fra 1. marts skal stå i spidsen for de godt 230 medarbejdere i Svanehøj Group med hovedsæde i Svenstrup ved Aalborg. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Søren Kringelholt Nielsen kommer fra Hydratech Industries, hvor han har været administrerende direktør siden 2012. CV’et tæller endvidere en årrække i Siemens Wind Power, blandt andet som direktør for den globale vingeforretning.

- Med ansættelsen af Søren Kringelholt Nielsen får Svanehøj-koncernen en CEO med stærk international erfaring og et indgående kendskab til de komplekse løsninger, som kunderne efterspørger. Dermed har Søren Kringelholt Nielsen et solidt grundlag for at sikre realisering af Svanehøj-koncernens ambitiøse strategi og vækstplan under det nye ejerskab, udtaler bestyrelsesformand Søren Ø. Sørensen.

Ejerskifte giver nye muligheder
Svanehøj Group, som designer og producerer specialiserede deepwell og in-line pumper til marine- samt olie- og gasindustrien, blev i efteråret 2018 en selvstændig virksomhed, da investeringsselskabet Solix købte det daværende Wärtsila Pumps ud af den finske Wärtsila-koncern.

Med varemærkerne Svanehøj, Hamworthy Pumps, Eureka og Dolphin i sortimentet er det nye Svanehøj Group allerede til stede på flere end 100 markeder globalt. Agendaen for de kommende år er yderligere international vækst, og det er en opgave, som den nye CEO glæder sig til:

 - Jeg ser frem til at stå i spidsen for en solid og markant nordjysk virksomhed, der har gode muligheder for at vokse og skabe nye arbejdspladser, siger Søren Kringelholt Nielsen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109