23948sdkhjf

Royalt besøg hos Mil-tek

Prins Henrik besøgte tirsdag firmaets afdeling i USA, hvor Mil-tek forventer stor vækst i de kommende år.
Efter mindre end et halvt år på amerikansk grund kan Mil-tek nu prale af at have fået lidt af et blå stempel herhjemmefra.

Således lagde prins Henrik tirsdag vejen forbi firmaets amerikanske filial i Ashburn, Virgina, der ligger en lille times kørsel fra hovedstaden Washington.

- Det er et kæmpe boost for os at få besøg af prins Henrik. Det har stor markedsføringsværdi. Amerikanerne elsker det royale, og derfor er mange politikere fra Virginia og andre vigtige personligheder kommet i dag. Vi er meget beærede, siger Kristian Skannerup, som i 1992 startede virksomheden, da han manglede en affaldspresser i sit job som uddeler i SuperBrugsen i den vestjyske by Tim, til Jyllands-Posten.

Forventer stor vækst i USA
Siden da er det gået stærkt, og Mil-tek omsætter årligt for et trecifret millionbeløb i sine 70 filialer fordelt over 30 forskellige lande.

Det seneste skud på stammen er altså USA, hvor Kristian Skannerup forventer at have 30-40 procent af firmaets omsætning i løbet af de næste fem år.

Det skyldes blandt andet, at USA stadig har meget tilbage at lære af Europa, når det kommer til genbrug af affald, forklarer den 51-årige ejer af firmaet.

Udbredes efter franchise-princip
Og det kan altså komme Mil-tek til gavn. Således kan firmaets affaldspressere reducere plastic og pap til en femtedel, mens flamingo kan gøres 40 gange mindre. Derved mindsker man transportudgifterne markant.

Det er tanken, at Mil-teks filialer i USA skal oprettes efter et franchise-princip, hvor Kristian Skannerup kun ejer 10 procent i hver af de enkelte virksomheder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126