23948sdkhjf

Det sker: Toldfri handel med Sydkorea fra juli 2011

En ny frihandelsaftale mellem EU og Sydkorea træder i kraft fra 1. juli 2011 og fjerner tolden på stort set alle varer fra Sydkorea, hvilket forventes at skabe vækst for både koreanske og danske virksomheder.
Den 17. juni 2011 er der B2B-mødedag i København med en delegation af sydkoreanske producenter inden for greentech, byggematerialer, medico-produkter samt generelle forbrugsprodukter, fx energieffektive RO-anlæg, kloakdæksler, 3D-scannere medico- og industrielt design m.m.

Arrangør er KOTRA Copenhagen, en styrelse under Ministeriet for Vidensøkonomi i Republikken Korea (Sydkorea), som i Danmark hører under Ambassaden.

Der er mulighed for individuelle møder af en halv til hel times varighed med firmaernes repræsentanter, hvor der er tid til at se på produkter, tale om pris og leveringsbetingelser etc.

Danske virksomheder får gratis bistand af Kotra’s internationale business-konsulenter og investeringskonsulenter. Man kan også modtage information om, hvad Frihandelsaftalen kan betyde for netop Jeres virksomhed.

De koreanske virksomheder er endnu ikke repræsenteret i Danmark, hvilket giver chancen for at afsøge nye/supplerende leverandører og samarbejdspartnere.

Dato: Fredag den 17. juni 2011

Mødetidspunkt: Aftales på tlf. 33 12 66 58. Møderne ligger mellem kl. 9.00 og 17.00 (af ½ til 1 times varighed med en eller flere relevante virksomheder).

Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Tilmelding til arrangementet og liste over deltagende virksomheder fås på telefon 33 12 66 58
eller mail hos Tanja Haagh Jensen, delegations officer eller Brit Kim Bech, int. business consultant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094