23948sdkhjf

Ny nordjysk underleverandør

Danish Laser Technology har åbnet produktion i Nørresundby.
Som navnet antyder, har Danish Laser Technology, DLT, valgt at specialisere sig inden for laserskæring, og virksomheden bygger på den knowhow, man havde hos SPC Aalborg A/S, der gik konkurs i marts.

- Vi har ansat de samme medarbejdere, har overtaget maskinerne af leasingselskabet og genleaset dem på nye og bedre vilkår. Derudover er vi flyttet i nye og bedre lokaler til en lavere pris. Faktisk har vi hele vejen rundt fået lavet nye og bedre aftaler, forklarer Per Larsen.

Nyt forretningskoncept
Han er administrerende direktør i det nye selskab, som han også ejer 25 % af. De resterende 75 % ejes af den nordjyske producent af maskinsko, NGI A/S.

Med nye ejere følger også nye ideer, og siden opstarten er der da også blevet lavet en del justeringer i produktionen.

- Vi har valgt et andet forretningskoncept. Hvor selskabet før havde et stort lager af råvarer, lukrerer vi i dag på, at vi kan få leveret rør fra dag til dag fra vores leverandør. Det betyder, at vi kun har de råvarer på lager, vi har ordrer til, og det er langt mindre risikofyldt for os og vores kunder, siger Per Larsen.

Uudnyttet potentiale
Heldigvis er det blevet til en forrygende start for den nye underleverandør, der også har mærket stor velvilje fra kunderne.

- Vi har forrygende travlt og kører mere eller mindre i tre skift nu. Det betyder også, at vi lige har ansat endnu en mand til produktionen, så der nu er fire i alt, siger Per Larsen, der ser potentiale for endnu flere opgaver:

- En af vores fornemste opgaver er at komme ud og få fortalt, hvad laserteknologien kan bruges til, for det er der stadig rigtig mange, der ikke kender til. Der er stadig et stort uudnyttet potentiale i teknologien både her i landet og i vores nabolande.

Nye forretningsområder
Men også på andre områder skal der investeres i fremtiden, og allerede nu er der planer for, hvordan produktionen kan udvides.

- Vi vil til at lave andet end laserskæring – det kan vi nemlig ikke blive ved med kun at leve af. Så vi kigger på mulighederne inden for svejsning og pladeklipning. Det er noget vores kunder efterspørger, så det er uden tvivl noget, vi skal i gang med hurtigt, fortæller Per Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109