23948sdkhjf

Klar til første spadestik på luftgasfabrik til 335 millioner

Torsdag stikker AGA spaden i jorden til sin nye lufgasfabrik, der ligger på en 25.000 kvadratmeter stor grund på Nimvej nordøst for Vejle.

En årelang, konstant vækst er baggrunden for, at AGA´s nuværende produktionsanlæg i København er blevet for småt til at honorere den stigende efterspørgsel:

- Stadigt flere danske virksomheder vælger AGA, og vi har alene de seneste 10 år øget vores markedsandel med cirka 10 pct. til cirka 40 pct. i dag. Derfor tredobler vi nu vores produktionskapacitet for fortsat at kunne servicere både nuværende og kommende kunder optimalt, fortæller Ole Kronborg, markedsdirektør i AGA.

Glad Vejle-borgmester
Det nye produktionsanlæg skaber fem nye arbejdspladser samtidig med, at 20-25 chauffører bliver tilknyttet den nye fabrik, og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen glæder sig "overordentligt meget", til AGA kommer til kommunen:

- Jeg ser frem til de nye arbejdspladser - og jo ikke kun på AGA, for det vil også kaste nye jobs og ordrer af sig til de lokale virksomheder, som fremover skal servicere AGA. Derudover får vi selvfølgelig også øgede indtægter over virksomhedsskatten.

Ole Kronborg og Jens Ejner Christensen tager sammen det første spadestik.

Styrket forsyningssikkerhed
Med det nye produktionsanlæg styrker AGA samtidig forsyningssikkerheden for kunderne yderligere, fortæller Ole Kronborg:

- Det er afgørende for vores kunder, at de har sikkerhed for, at de løbende får leveret den gasforsyning, der er nødvendig for deres produktion. Med vores nye fabrik og tredoblingen af produktionskapaciteten kan vi tilbyde vores kunder en enestående tryghed. Samtidig nyder de godt af, at vi som en del af The Linde Group – verdens største gasselskab - har en stærk forsyningskæde, som er med til at sikre, at vi altid leverer.

 

Læs mere om: aga
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078