23948sdkhjf

Robotchef: Vi ser et kæmpe potentiale

En anelse lavere vækst anfægter ikke UR-topchef Jürgen von Hollen. Han tror på milliardomsætning ...i dollar

De fleste topchefer ville være ovenud tilfredse med en vækst på 38 pct. Men ikke Jürgen von Hollen, administrerende direktør for Universal Robots.

- Det lever ikke op til mine forventninger. Jeg ville gerne have nået 50 pct. Men vi havde modvind i Kina og i bilindustrien i fjerde kvartal. Indtil fjerde kvartal havde vi faktisk 50 pct. vækst i salget.

- Men når jeg ser på det fundamentale i vores produkter, så tror jeg ikke, at det vil have en langtidsvirkning. Jeg ser altid på det langsigtede billede. Vi har alle forudsætninger for en høj vækst de kommende år.

- Vi har potentialet til at vokse til en milliardomsætning i dollar. Vi er markedsleder for kollaborative robotter i verden, og vi har den bedste teknologi, og der er masser af virksomheder, der vil have gavn af vores robotter. Vi er stadig kun ved at bygge markedet op, siger Jürgen von Hollen.

Skal måske flytte i Odense
Den høje vækst kan resultere i, at Universal Robots endnu engang må flytte til større bygninger i Odense.

- Jeg vil tro, at vi skal tage en beslutning i slutningen af 2019 om det. Det afhænger selvfølgelig af, hvor hurtigt vores salg vokser i løbet af året, siger Jürgen von Hollen.

Artiklen er en del af temaet Jern & Maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109