23948sdkhjf

Junget forbedrer bundlinjen

Den østjyske leverandør af maskiner til træbearbejdning måtte i 2010 indkassere endnu et underskud, men resultatet er klart bedre end de forudgående år. I 2011 forventer ledelsen sorte tal.
En årrække med meget lav aktivitet på markedet for maskiner til træbearbejdning har gjort ondt på leverandørerne i branchen, men hos Junget ser det nu igen ud til at gå i den rigtige retning.

Omfattende tilpasninger i organisationen er så småt begyndt at få effekt. Hinnerup-virksomheden har fortsat underskud, men med et 2010-resultat på -10,85 mio. kr. er det lykkedes at forbedre bundlinjen markant i forhold til 2008 og 2009, der begge gav underskud på omkring 30 mio. kr.

Jungets seneste overskud daterer sig til 2006, men i indeværende regnskabsår forventer ledelsen igen sorte tal på bundlinjen – om end i beskedent omfang. Forventningerne bygger dels på, at virksomheden her vil høste den fulde effekt af tilpasningerne og dels, at man med overtagelsen af Danatec pr. 1. januar 2011 har forbedret mulighederne for øget aktivitet:

- Dette vil betyde en mærkbar øgning i Jungets after sales-aktivteter og bidrage positivt til selskabets samlede indtjening. Endvidere stimulerer det Jungets position som den største full service-virksomhed på markedet, oplyser virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109