23948sdkhjf

Wica System solgt til svenskere

Wica System, der er leverandør af lagersystemer og porte, er for nylig blevet opkøbt af EAB i Sverige. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

EAB, der ligesom Wica er en familievirksomhed og har hjemme i Smålandsstenar i Sverige, udvikler, producerer, sælger og monterer stålbyggerier, lagersystemer og porte. Stålbyggerier og porte sælges hovedsageligt på det nordiske marked, og EAB’s lagersystemer sælges i hele verden.

- Vi har haft en relation til EAB i mange år, da vi har været forhandler af deres produkter siden firserne, og det er vores erfaring, at de altid leverer bæredygtige løsninger. Det føles derfor meget sikkert at overlade roret til EAB, som er en stabil familievirksomhed i vækst. Det sikrer en langsigtet strategi, der holder, siger Steen Kjærulff, ejer og administrerende direktør i Wica.

- Samarbejdet med Wica går mange år tilbage, og vi ser et stort potentiale i virksomheden og det danske marked for lagersystemer og porte. Med opkøbet får vi adgang til kompetente medarbejdere i Danmark, hvormed vi nærmer os målet om et skifte fra en traditionel produktionsvirksomhed til en vidensvirksomhed. Dette er også en del af vores bestræbelser på at styrke varemærket EAB og fortsætte vores fokus på det nordiske marked, supplerer Per-Åke Andersson, administrerende direktør i EAB.

Hos Wica arbejder der i dag syv fuldtidsansatte med opgaver inden for indkøb og salg. Alle medarbejdere fortsætter i virksomheden, men nu som medarbejdere hos EAB Danmark.

Administrerende direktør Steen Kjærulff forlader virksomheden i forbindelse med ejerskiftet, men fortsætter arbejdet med andre virksomheder, hvor han tidligere har været aktiv.

Mikael Pernefors bliver ansvarlig for EAB Danmark. Han er i dag eksportchef hos EAB og har et tæt samarbejde med de andre datterselskaber i virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079