23948sdkhjf

DS Stålkonstruktion udvider

Får nye tilbygninger og ny bearbejdningslinje

En stærkt voksende tonnage hos DS Stålkonstruktion gør det nødvendig med investering i ny maskine til opskæringsafdelingen samt en udvidelse af produktionsarealet i maler- og svejseafdelingen. Udvidelsen giver også plads til nye og bedre medarbejderfaciliteter, skriver DS Stålkonstruktion i en pressemeddelelse.

- Den nye linje i opskæringsafdelingen kan save, bore og bearbejde størstedelen af de typer råmateriale, der anvendes i vores produktion. Linjen bliver fuldautomatisk og giver markante tidsbesparelser i opskæringsprocessen, men også i senere processer i vores produktion, grundet en større forarbejdningsgrad af råmaterialet, udtaler produktionsdirektør Claus Barnewitz.

I malerafdelingen øges kapaciteten med 30 pct., og samtidig udvides svejseproduktionen med 1.000 kvadratmeter.

Effektiviseringen, der følger med den nye linje og udvidelsen af svejseproduktionen og malerområdet, vil allerede i indeværende år medføre flere arbejdspladser og større produktionskapacitet.

- De nye investeringer og omlægninger optimerer vores interne flow på fabrikken til gavn og glæde for både medarbejdere og produktion. De nye tiltag er første led i en langsigtet plan om at øge den samlede kapacitet i produktionen hos DS Stålkonstruktion, afslutter Claus Barnewitz.

Byggeriet forventes færdigt i uge 17, og DS Stålkonstruktion får nu et samlet produktionsareal på mere end 30.000 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203