23948sdkhjf

Alfa Laval vil købe flere danske virksomheder

Danmark er et vigtigt led i svenskerne produktudvikling. Derfor ser Alfa Laval til stadighed på mulighederne for at øge aktiviteterne i Danmark.
I Danmark beskæftiger Alfa Laval ca. 1.700 medarbejdere, men det tal kan meget vel blive øget i de kommende år. I hvert fald er den svenske koncern parat til at øge aktiviteterne her i landet.

- Vi kigger konstant efter opkøb og har de seneste fem år opkøbt 40 virksomheder. Danske virksomheder er interessante, og der er flere danske opkøb på vej i år, udtaler Alfa Lavals koncerndirektør Lars Renström til Børsen.

Rekordstort opkøb
Seneste opkøb i Danmark var milliardovertagelsen af Aalborg Industries , der betyder, at koncernen nu er til stede i fem danske byer; Søborg, Nakskov, Kolding, Ishøj og Aalborg.

Til gengæld slår Lars Renström fast, at kommende danske opkøb ikke bliver i samme størrelsesorden som Aalborg Industries, der var den største handel i Alfa Lavals historie.

- Det var et usædvanligt stort opkøb for Alfa Laval, men vi mener, vi har betalt en attraktiv pris for en veldrevet virksomhed, og vi ser god synergi i købet, siger Lars Renström til Børsen.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094