23948sdkhjf

Ny administrerende direktør for Megatherm Energi

Kim Lyngbek er tiltrådt som administrerende direktør for Glostrup-virksomheden.
Kim Lyngbek kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør for Mercedes-Benz erhvervskøretøjer i Danmark og Sverige, hvor han siden 2006 har været en del af virksomhedens ledelse på hovedsædet i København og Malmø.

Han har ligeledes en lang karriere i Volvo med generel ledelse, markedsudvikling, samt salgs- og marketingledelse inden for projektsalg og salg af rådgivningsbaserede produkter og tjenester til det professionelle marked.

Ejer fortsætter i bestyrelsen
Med en baggrund som maskiningeniør og som salgs- og markedschef på Volvos hovedkontor i Gøteborg har Kim Lyngbek haft ansvar for udvikling af markeder i Mellem- og Fjernøsten. Gennem udstationeringer i Iran og Singapore har han opnået en bred international erfaring.

Fra Danmark har han arbejdet på de europæiske markeder med en succesfuld etablering og udvikling af et nyt forretningsområde for informations- og kommunikationssystemer, som hjælper transport- og logistikvirksomheder med afvikling, opfølgning og optimering af den daglige drift. Kim Lyngbek overtager ansvaret for Megatherm Energi fra Christian Winther-Poulsen, som er indtrådt som ejerrepræsentant i bestyrelsen.

- Vi glæder os meget til at lade Kim stå i spidsen for Megatherm Energi A/S’ fremtidige udvikling, og med den solide ledelseserfaring han har fra det professionelle marked med internationale brands, er han den helt rigtige til at løfte opgaven, siger bestyrelsesformand Peter Thorsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079