23948sdkhjf

Grundfos på opkøb

Grundfos har opkøbt Århus-virksomheden Energy-Service. Selskabet er kendt for at udvikle smarte, digitale løsninger til fjernvarmeselskaber, der kan sætte dem i stand til at overvåge ledningsnettet ved hjælp af realtidsdata.

Energy-Service og Grundfos har samarbejdet på flere projekter gennem et stykke tid, og er allerede lykkedes med i fællesskab at udvikle komplette og intelligente løsninger til kunderne. Her kombineres pumpehardware, overvågningssoftware samt teknologisk viden og service for at hjælpe fjernvarmeselskaber til at forbedre deres netværkseffektivitet. Dette ved at sikre, at fremløbstemperaturen aldrig bliver højere end nødvendigt.

- Regnestykket er relativt simpelt. Vi har teknologien, der kan gøre det muligt for fjernvarmeselskaberne effektivt at kontrollere temperaturerne i ledningsnettet, og vi har den tekniske viden til at servicere det. Energy-Service bidrager i form af de rigtige algoritmer og digitale koncepter, og sammen kan vi skabe mere værdi til glæde for vores kunder, siger Bent Jensen, group senior vice president, Building Services, Grundfos.

Netop det er der fuld enighed i hos Energy-Services tre stiftere Kim Hansen, Sten Linnell og Niels Gerrild-Olsen:

- Sammen kan vi udvikle vores eksisterende produkter og skabe helt nye energibesparende løsninger til vores kunder – og i et Energy-Service-perspektiv er det fantastisk, at vi nu som del af Grundfos kan nå ud internationalt med løsningerne, siger Kim Hansen på vegne af stifterne.

Opkøbet betyder, at Energy-Service bliver fuldt inkorporeret i Grundfos, som overtager alle medarbejdere og aktiviteter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095