23948sdkhjf

Maskinbyggerne har hovedrollen

Landets maskinbyggere, automationshuse og robotintegratorer har hovedrollen i papirudgaven af "Fremtidens Automation", som udkommer i næste uge

Der er fuld fokus på maskinbyggere, automationshuse og robotintegratorer i "Fremtidens Automation", og det gælder både i vores specialnyhedsbrev her på sitet, og det gælder i vores papirudgave.

"Fremtidens Automation" udkommer på print seks gange i år, og første gang er fredag i næste uge som en del af Jern & Maskinindustrien.

Landets maskinbyggere har hovedrollen i printudgaven, der sætter fuldt fokus på alle former for industriel automation. Vi skriver både om branchens udfordringer, udvikling, muligheder og marked.

Men vi skriver også om ny teknik, maskinbyggernes leverandører, dataopsamling, kunstig intelligens og alle de andre tendenser, der rykker ind på maskinbyggernes og dermed også fremstillings-industriens arbejdsborde i øjeblikket.

Fremtidens Automation er mediet målrettet maskinbyggere, producenter af specialmaskiner, automationshuse og robotintegratore. Samt alle andre med interesse for industriel automation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313