23948sdkhjf

Automation stjæler showet i Hannover

Automation og industriel intelligens er igen i år nøgleordet, når 220.000 gæster og 6.500 udstillere fra hele verden tjekker ind på Hannover Messe

Brock McCormack fra Deutsche Messe var i sidste uge i Danmark for at varme pressen og repræsentanter fra Dansk Industri op til årets udgave af Hannover Messe.

Messen finder sted fra 1.-5. april under overskriften "integrated Industry - Industrial Intelligence" med fuld fokus på alt det nye indenfor fremstillingsindustri, energi, logistik.

Brock McCormack er pressetalsmand for messen, og han kunne fortælle, at der forventes op mod 220.000 gæster fra 80 lande til messen, og de vil møde i alt 6.500 udstillere.

De er inddelt i en række messeområder, hvor området for "Integrated Automation, Motion & Drives" er det absolut største.

- Automation er kernen i fremstilling, og den del fylder også absolut mest på messen, sagde Brock McCormack på pressemødet, hvor han også tog fat på en række af de tendenser, der tegner fremtiden og derfor også den tyske industrimesse.

Det gælder ikke mindst Industriel intelligens, hvor maskinerne af mennesker fodres med data og derfor bliver i stand til selv at se mønstre og reagere ud fra givne situationer.

Voksende segment
Brock McCormark kunne da også fortælle, at Hannover Messe har et voksende udstillersegment omkring IT-løsninger med blandt andet Microsoft og Amazon i feltet, og de har alle fokus på software-løsninger og integrerede processer.

Og så blev der slået et slag for den mere klassiske del af industrimessen, nemlig den del der handler om trykluft og vakuum. Trykluft og vakuum er på Hannover Messe hver andet år, og det er i år.

- Det er et vigtigt segment, men der ikke er mange, der tænker på, at uden trykluft og vakuum havde vi ingen industri.

Partnerland og fællesstand
I år er det Sverige, der er partnerland for Hannover Messe, og det betyder, at op mod 100 svenske udstillere er med i år. Dermed overhaler vores svenske naboer i år den danske industri, som indtil videre er repræsenteret med 23 selvstændige udstillere i Hannover plus gruppen af udstillere på den danske fællesstand i messeområdet Industrial Supply.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.082