23948sdkhjf

Technicon udvider med nyt servicecenter

Den nordjyske automationsvirksomhed, der er hjemhørende i Hobro, tager nu yderligere et strategisk stridt i styrkelse af sin markedsposition. Det sker med åbningen af et nyt servicecenter i Odense.

Det nye servicecenter bliver en del af KJVs nybyggede hovedsæde og skal dække kunder i hele landet.

Technicons nye servicecenter får to afgørende hovedfunktioner: servicecentret skal blandt andet stå for vedligeholdelse, programmering og absolut kalibrering af udstyr. Dermed styrker centret Technicons kapacitet, så det fremover bliver lettere at yde hurtig service til en endnu større kreds af kunder.

Direktør Casper Hansen beskriver baggrunden for beslutningen om etableringen af det nye servicecenter således:

- Med det nye center udvider vi vores geografiske rækkevidde betragteligt. Nu bliver vi endnu bedre til at levere værdiskabende og jordbunden service og rådgivning endnu hurtigere til endnu flere industrivirksomheder. Ved at centret blandt andet tilbyder absolut kalibrering af cobots, sikrer vi vores kunder, at deres udstyr kører optimalt og stabilt uden dyr nedetid, siger Casper Hansen.

Derudover får servicecentret også en afgørende rolle i udbredelsen af fleksibel automation.

- Flere og flere fremstillingsvirksomheder ønsker hjælp til, hvordan de enkelt og let implementerer fleksible automationsløsninger i deres produktion. Udover at levere service til eksisterende kunder, skal servicecentret derfor yde kvalificeret rådgivning til de virksomheder, som har brug for at komme i gang med fleksibel automation, siger Casper Hansen

For at sikre at de stærke kompetencer er på plads, søger Technicon serviceteknikere med automation som speciale til det nye servicecenter i Odense.

Technicon er på få år vokset fra en håndfuld medarbejdere, til at virksomheden i dag har cirka 25 ansatte.

Virksomhedens kerneforretning består i udvikling og salg af fleksible og automationsløsninger til en bred vifte af fremstillingsvirksomheder i ind- og udland. Derudover er Technicon blandt andet også forhandler af canadiske Robotiqs gribere til Universal Robots.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078