23948sdkhjf

Boom i medarbejderstaben hos Palomat

Verdensomspændende efterspørgsel har betydet 40 procent flere medarbejdere på halvandet år

Ifølge Palomat selv er det et øget fokus på arbejdsmiljø og medarbejdersikkerhed, der har betydet en stigende international efterspørgsel hos Mors-virksomheden.

Den øgede interesse for virksomhedens pallemagasiner har medført, at Palomat har udvidet medarbejderstaben med 40 pct. de sidste halvandet år og sat yderligere vækst på programmet.

- Aldrig før har vi oplevet en så stor international efterspørgsel på vores pallemagasiner - vores forhandlernetværk har nu spredt sig til nye markeder som for eksempel Rusland, Indien og Sydafrika. Derfor har vi haft hårdt brug for flere hænder i både konstruktion, salg og marketing. Teamet vokser, og vi er stolte af, at vi som lokal virksomhed med vores vækst har skabt seks nye arbejdspladser, fortæller Majbritt Svane, area manager hos Palomat.

Det er en udvikling, som salgskoordinator Lene Bak Pedersen kan nikke genkendende til:

- Jeg oplever tydeligt, at det sunde arbejdsmiljø er blevet mere ”moderne” - flere lande blandt andet i Sydeuropa efterspørger løsninger, der skåner medarbejderne for manuelle løft. Desuden modtager vi flere og flere henvendelser fra kunder i nye lande, der ønsker at opkvalificere arbejdsgangen med Palomat, siger hun.

Nye vækstmuligheder og drømme i kikkerten
Det øgede internationale fokus på arbejdsmiljø har åbnet dørene til nye markeder og sætter yderligere vækst på dagsordenen.

- Vi forventer en omsætningsvækst på 30 pct. i det kommende år, hvor vi fortsat fokuserer på at levere innovative maskiner, der optimerer kundernes pallehåndtering, og det styrker vores position som kundernes foretrukne leverandør. Væksten vil forhåbentlig også gøre plads til endnu flere hænder i teamet, afslutter Majbritt Svane.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094