23948sdkhjf

Haarslev Industries strømliner den interne transport

Den fynske virksomhed har investeret i en større flåde af el-stablere, el-truck og gaffeltrucks

Siden 1973 er Haarslev Industries vokset fra at være en lokal maskinfabrik til at være en af verdens største producenter af maskiner til behandling af affald fra blandt andet slagterier, fiskeindustrien og restauranter. De seneste år er der opkøbt flere konkurrenter på verdensplan, og Haarslev Industries er nu i gang med en forandringsproces med nye maskiner, robotter, Lean-styring og fokus på produktudvikling.

For Haarslev Industries var det i den sammenhæng naturligt at kigge nærmere på maskinflåden til intern transport. Tilfældigvis var der udløb på en række eksisterende kontrakter. Det var derfor oplagt at sende opgaven i udbud.

Maskinerne skulle dække alle interne transportopgaver og have udstyr som vægtindikator og øget komfort til førerne – og valget faldt på den nordvestjyske truckleverandør N.C. Nielsen.

Grøn omstilling
Valget faldt blandt andet på eldrevne Linde el-stablere og el-truck, og det flugter med en holdningsændring hos Haarslev Industries, som fremover ønsker at fokusere skarpere på de bæredygtige, miljøvenlige og energioptimerede løsninger.

Hos N.C. Nielsen er der i sagens natur stor glæde over udfaldet af processen og over at kunne byde velkommen til Haarslev Industries som ny samarbejdspartner.

– Vi er glade for at kunne bidrage til forandringsprocessen hos Haarslev Industries med vores løsninger til intern transport. Vi har virkelig lagt os i selen for at finde de helt rigtige typer af el-stablere og el-truck til de mange transportopgaver. Vi satser på, at den nye maskinpark kan indgå som et stærkt led i den samlede værdikæde hos Haarslev Industries. Det bliver spændende at følge fremadrettet, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen, i en pressemeddelelse.

I alt har Haarslev Industries indkøbt 32 Linde el-stablere, en Linde el-truck og en nyere brugt Konecranes 16 ton gaffeltruck.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.751