23948sdkhjf

Rekordstort kapitalindskud i 2018 – og flere penge på vej

De 129 virksomheder, der udgør den fynske robotklynge, tiltrak sidste år investeringer for 562 mio. kr., hvis man vel at mærke ser bort fra milliardsalget af Mir. Og nu prøver pengestærke investorer at sikre sig en bid af det næste store roboteventyr. Det skriver Finans.dk.

- Interessen for robotvirksomhederne er eksploderet. Jeg kan nemt finde de første 100 investorer, som er interesserede. Men udfordringen er finde dem, der forstår området, fordi robotteknologi er så komplekst. Vi har dog den fordel, at de rette investorer kommer tilbage, når de først har investeret i den første robotvirksomhed, siger Michael Hansen, investment manager for Invest in Odense til avisen.

En del af kapitalen kommer fra salget af Universal Robots, hvor familien Krog Iversen har geninvesteret noget af den gevinst, de fik på salget, men også venturefonde og Vækstfonden har skudt store beløb i klyngen.

Originalartikel: https://finans.dk/tech/ECE11135031/pengestaerke-investorer-jagter-det-naeste-robotguld-det-er-den-nye-milliardindustri/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141