23948sdkhjf

Babcock & Vilcox Vølund får gennembrud i USA

Esbjerg-virksomheden skal levere et anlæg til forbrænding af affald til en kunde i Florida.
Der er tale om et af verdens største anlæg til affaldsforbrænding, og for Babcock & Vilcox Vølund har ordren en værdi af 165 mio. kr. Det skriver Byggeteknik.dk.

Affaldsanlægget får tre produktionslinjer, som hver skal kunne håndtere 900 tons affald i døgnet. Det betyder, at en enkelt linje kan håndtere mere affald, end der produceres i hele Storkøbenhavn på et døgn.

Anlægget er bestilt af Solid Waste Authority of Palm Beach County i West Palm Beach, Florida.

- Vi er naturligvis enormt glade for dette gennembrud på det amerikanske marked, for det vil være et fantastisk udstillingsvindue for netop den viden og de miljøvenlige teknologier, som er grundlaget for vores succes i de seneste år. Og når vi kan demonstrere, hvor meget det kommer til at betyde for lokalområdet i Florida - både miljømæssigt og økonomisk - at vi kan håndtere og omdanne næsten 3.000 tons affald i døgnet til miljøvenlig energi, er vi overbeviste om, at de storforbrugende amerikanere vil få øjnene op for de mange miljømæssige fordele, der er forbundet med energiproduktion baseret på affald, udtaler John Veje Olesen, administrerende direktør i Babcock & Wilcox Vølund A/S, til Byggeteknik.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078