23948sdkhjf

Masentia udvider staben

- Ansættelserne afspejler et positivt regnskab, lyder det fra indehaver og administrerende direktør Flemming Hjort

Der er gang i jobsamtalerne for tiden hos Masentia, som nu er oppe på 50 medarbejdere i Danmark.

Senest er der fundet nye ansigter til servicedelen indenfor gnist og laser, og så er der ansat ny sælger til maskinspecialisten med base i Odense.

I alt er der ansat fire nye teknikere, og derudover er Masentia lige nu på jagt efter en CNC-tekniker med fokus på de sjællandske kunder.

- De her ansættelser afspejler et fantastisk 2018 for Masentia, hvor vi får et rigtig godt regnskab, siger Masentias indehaver og administrerende direktør Flemming Hjort.

Regnskabet lukkede 31. december, men Flemming Hjort ønsker ikke at komme nærmere ind på tallene, før de har været fremlagt bestyrelse og generalforsamling.

Men han slår fast, at tallene er positive, og det samme har jagten på nye medarbejdere været.

- Det er lykkedes at finde de her medarbejdere, vi har søgt, og det er vi tilfredse med, Vi har insisteret på, at man er fagperson og brænder for sit område, og det giver selvfølgelig en udfordring, men vi har fundet dem, siger Flemming Hjort.

Til den ledige stilling på Sjælland søger Masentia en uddannet industritekniker eller værktøjsmager, som skal indgå i teamet af teknikere, der varetager opstillinger, undervisning, reparationer, servicering samt teknisk support af CNC-værktøjsmaskiner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11