23948sdkhjf

24 ton rustfri stål stjålet fra virksomhed - politiet søger vidner

To containere med omkring 24 ton rustfit stål er blevet stjålet fra virksomheden Staermose Industry i Odder. Politiet søger vidner

Der har været ståltyve på spil i Odder i weekenden.

Virksomheden Staermose Industry har fået stjålet to containere med omkring 24 ton rustfri stål. Det fortæller Østjyllands Politi til TV2 Østjylland tirsdag.

- Vi får anmeldelsen om de stjålne containere mandag morgen. Nogen har klippet hegnet op ind til virksomheden, og der er spor efter en lastvogn på stedet, men der er ingen på arbejde i weekenden, og derfor er der ingen, som har set noget på gerningstidspunktet, siger Jacob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Da der ikke var nogen tilstede på arbejdspladsen i weekend, kan tyveriet have fundet sted på hvilket som helst tidspunkt mellem fredag eftermiddag og mandag morgen.

Østjyllands Politi hører derfor meget gerne fra vidner, der har set mistænkelig adfærd omkring Aahavevej i Odder i weekenden.

- Der er blevet stjålet for en del penge, så vi vil rigtig gerne i kontakt med vidner, der har set noget - eksempelvis en lastbil der har kørt i området eller anden mistænkelig adfærd, siger Jacob Christiansen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Originalartikel: tv2ostjylland.dk/artikel/24-ton-rustfri-staal-stjaalet-fra-virksomhed-politiet-soeger-vidner

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063