23948sdkhjf

Millionordre til Skako

Skako Concrete har netop indgået aftale om levering af et betonblandeanlæg i størrelsesordenen 20 mio. kr. til en større elementfabrik i Rusland.
- Det er særdeles positivt, at vi har fået denne ordre til Rusland, som er den anden større ordre inden for de seneste måneder. I februar måned fik vi en lignende ordre til et betonblandeanlæg i Mellemøsten, fortæller administrerende direktør hos Skako, Lars Bugge, og tilføjer, at Skako forventer, at det samlede ordreniveau for andet kvartal i år vil blive på samme positive niveau, som man så i de seneste kvartaler inden finanskrisens begyndelse i 2008.

Efter en periode med et stagnerende marked og med relativ lav ordreindgang oplever Skako i disse måneder en stigende ordreindgang i både Skako Vibrations og Skako Concrete.

Kunder ser lysere på femtiden
Skako Vibration har haft en særdeles positiv udvikling i ordreindgangen i fjerde kvartal 2010, og denne positive udvikling er fortsat på uændret niveau ind i 2011.

- Det er vores klare fornemmelse, at kunderne i de fleste af kundesegmenterne i Vibration ser lysere på fremtiden således, at de nu investerer i anlæg og øget vedligeholdelse. Det er specielt de traditionelle vesteuropæiske markeder, der udvikler sig positivt, hvorimod det nordafrikanske marked er på uændret niveau, uddyber Lars Bugge.

I Skako Concrete kan man efter længere tids ordrenedgang og stagnation også konstatere fremgang, hvor kunderne i specielt Mellemøsten og BRIK-landene er begyndt at efterspørge turnkey-leverancer. Ligeledes kan der også konstateres fremgang i de nordiske lande og Vesteuropa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094