23948sdkhjf

Vestergaard Gruppen etablerer sig i Brasilien

Den danske marine-koncern udvider endnu engang aktiviteterne med et nyt datterselskab.
Vestergaard Gruppen er i stadig udvikling, og det nyeste skud på stammen bliver et nyt selskab i Brasilien, som er det nye vækstcenter for skibsfarten. Der er allerede to mand ansat, mens man venter på den formelle tilladelse til etableringen af det nye datterselskab.

Men fremtidens vækst ligger ikke kun i Brasilien. Den ligger i høj grad også i nye segmenter, og et af de områder, Morten Vestergaard venter sig meget af, er miljøoptimeringer.

- Vi vil se meget mere indenfor retrofits og opgraderinger af skibe, så de kan leve op til nye, skrappe lov- og miljøkrav. Det er et område, hvor Vestergaard Gruppen helt naturligt vil være med i front, siger direktør i Vestergaard Marine Service og medejer af Vestergaard-gruppen, Morten Vestergaard.

Fælles front på norsk messe
Vestergaard Gruppen består i dag af Vestergaard Marine Service A/S, Turbo Denor A/S, DT Interlink A/S og Maritime Technology AS.

Sammen har de fire virksomheder specialiseret sig i skibsmotorer, gear og propeller, turboladere, engineering, projekthåndtering, rådgivning on-site samt alt indenfor reservedele.

Når den norske marine-messe Nor-Shipping 2011 den 24. maj åbner dørene til messehallerne i Oslo, kan maritime kunder fra hele verden for første gang møde Vestergaard Gruppen på samme stand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078