23948sdkhjf

Italiensk agentur til Kapema

Den nordvestjyske maskinhandler har indgået aftale med den italienske producent af slibe- og afgratemaskiner EMC omkring eksklusiv repræsentation i Danmark. Det oplyser Kapema i en pressemeddelelse.

Aftalen omfatter alle produkter fra EMC, som er et komplet sortiment af maskiner til slibning og afgratning af alle typer plader indenfor metalindustrien. Ud over produktion af et stort antal standardmaskiner fremstiller fabrikken også specialmaskiner efter specifikke kundeønsker.

Slibe- og afgratemaskinerne er ifølge Kapema velegnede i alle industrier og på alle værksteder, og er særdeles velegnede til emner fra laser-, plasma-, vand-, eller oxygenskæring.

Lorenzo Cositore, salgsdirektør for EMC, udtrykker stor tilfredshed med aftalen.

- Vi er særdeles tilfredse med Kapema som vores repræsentant i Danmark. Vore produkter passer perfekt ind i Kapemas store sortiment af højkvalitetsprodukter fremstillet i Europa og baseret på innovative teknologier og stærkt ingeniørarbejde.

Kapemas direktør, Peter Mortensen, er ligeledes særdeles glad for aftalen.

- Vi har gennem længere tid søgt efter det helt rigtige sortiment i slibe- og afgratemaskiner i en kvalitet, der matcher vore øvrige produkter. Det er nu lykkedes os at finde det helt rigtige produkt hos EMC, så den sidste manglende brik i vores sortiment er nu på plads. Vi har indkøbt et antal maskiner til lager og udstilling og ser frem til at markedsføre og sælge disse produkter på det danske marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453