23948sdkhjf

Fynsk overfladebehandler udvider

City Lak A/S i Middelfart har investeret i nyt sandblæseri og nyt metalliseringsanlæg.
Det er ønske om hele tiden at være på forkant med kundernes behov, der nu har fået City Lak A/S til at investere.

- Vi var begyndt at opleve situationer med flaskehalsproblemer, hvilket betød, at vi ikke kunne håndtere opgaverne med sandblæsning og metallisering så hurtigt, som vi gerne ville. Og derfor har vi udvidet, forklarer direktør Karl Aage Nielsen.

Samarbejde med markedets store spillere
Udvidelsen betyder blandt andet, at City Lak A/S nu kan tage større emner – helt op til 20 meter i længden og 6x6 meter i højde og bredde.

- Og nu har vi mulighed for at sandblæse i to blæsekabiner og med fire anlæg af gangen, og det betyder, at vi er klar til at gå i samarbejde med de store spillere på markedet, når det gælder overfladebehandling, sandblæsning, metallisering og selvfølgelig også lakering, siger Karl Aage Nielsen.

- I den forbindelse spiller vores placering mindre end 1 km fra den fynske motorvej også en rolle. Det gør, at vi bliver interessante for vindmøllebranchen og sværindustrien, men selvfølgelig henvender vi os til alle, der har behov for industriel overfladebehandling. Vi kan nemt og hurtigt håndtere de store emner, tilføjer Karl Aage Nielsen.

Satser også på brandmaling
Den markante udvidelse af sandblæse-kapaciteten er også et led i en anden satsning hos City Lak A/S; nemlig brandmaling af stålspær og lignende.

- Det er et tiltag, vi er gået ind i for et par år siden. Der har vist sig, at vores rammer er gode til at lave den slags. Dels har vi meget udendørs plads og dels store indendørs anlæg, og det er en proces, der netop er meget pladskrævende, lyder det fra Karl Aage Nielsen.

- Vi har en forhåbning om at blive en stor og stærk spiller også på brandmalings-området. Og derfor er det vigtigt at have stor sandblæsningskapacitet, da det netop er en meget brugt overfladebehandling før selve malingen, fortæller direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078