23948sdkhjf

Danwind Construction køber sidste bid af konkursramt vindselskab

Total Wind blev i maj 2018 erklæret konkurs. Straks efter konkursen blev selskabets offshore- og vingeaktiviteter, igangværende projekter samt 150 af de 300 ansatte overtaget af Global Wind Service i Fredericia.

Nu er sidste del af aktiverne i Total Wind overtaget af Danwind Construction, der har hovedkontor i Lemvig og selskaber i hele verden. 

- Vi er meget tilfredse med at kunne offentliggøre at Danwind Construction, en del af Danwind Group, i dag via et betydeligt millionkøb har sikret sig alle aktiver fra vindserviceleverandøren Total Wind, der indgav konkursbegæring i 2018, siger administrerende direktør i Danwind Construction, Brian Nygaard Lund.

Total Wind havde specialiseret sig i nøglefærdige løsninger indenfor transport, installation, service og vedligeholdelse samt salg af reservedele til vindmøller.

Danwind Construction har udelukkende overtaget fysiske aktiver. Det vil sige værktøjer, der anvendes i forbindelse med mølleinstallationer, som for eksempel transportudstyr og specialudstyr; værktøjer til service og vedligeholdelsesopgaver; løfteværktøjer; specielt udstyr og værktøjer til alle former for vingereparationer samt større værktøjer til hovedkomponenter.

Skal skabe vækst
Købet af Total Wind skal være med til at skabe yderligere vækst og sikre den globale udvikling for Danwind Group, der nu bliver en markant leverandør af multibrandløsninger inden for den globale vindindustri.

- Med dette køb vil vi kunne betjene vores kunders specielle og komplekse behov. Med de høje krav vindindustrien i dag fordrer fra sine leverandører, er vi i Danwind Construction helt sikre på, at dette vil udmønte sig i et fagligt, sikkert og effektivt samarbejde med nuværende og nye kunder, siger Brian Nygaard Lund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191