23948sdkhjf

Eagleburgmann KE lukker fabrik i Vejen

Fremtiden er uvis for 75 medarbejdere, efter at Eagleburgmann KE har besluttet at lukke en af sine danske fabrikker. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi lukker ned for alle aktiviteter i Vejen, men jeg vil gerne understrege, at selve forretningen lukker ikke. Det er ikke alle medarbejdere i Vejen, der får en fyreseddel. En god portion af de ansatte vil blive tilbudt ansættelse andre steder i virksomheden. Hvor det bliver, kan jeg desværre ikke oplyse, så længe jeg forhandler med medarbejderne, siger administrerende direktør Frank Sumborg til JydskeVestkysten.

Han forklarer, at nedlukningen skyldes, at virksomhedens konkurrenter i højere krad har flyttet deres produktion tættere på kunderne, som hovedsageligt findes i Østen. Produktionen i Vejen bliver derfor flyttet til henholdsvis Indien og Tyrkiet.

Fabrikken i Vejen lukker med udgangen af juni

Eagleburgmann KE er en af verdens førende producenter af vævs-, stål- og gummikompensatorer samt relaterede services. Virksomheden leverer et bredt sortiment af kompensatorer, fra standardløsninger til komplekse skræddersyede løsninger til energisektoren, raffinaderier, procesanlæg, cementindustrien, kemikalie og petrokemibranchen.

Originalartikel: https://www.jv.dk/vejen/Usikkerhed-om-fyring-Vejen-virksomhed-sender-produktionen-til-udlandet/artikel/2676892

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127