23948sdkhjf

Endnu en pris til Henrik Anker og Gibotech

Det nye år begynder, som det gamle sluttede – Gibotechs administrerende direktør løber med endnu en erhvervspris

Tirsdag den 8. januar blev Erhvervsklub Fyn Prisen uddelt til Erhvervsklub Fyns Nytårskur på Scandic Hotel i Odense.

Det er klubbens egne medlemmer, der har både nomineret og kåret Gibotech som årets vinder af den anerkendte erhvervspris, der er blevet uddelt i over 15 år og hvert år gives til en fynsk virksomhed, som har været et exceptionelt forbillede for andre fynske virksomheder inden for vækst, forandring, nytænkning og gerne i et internationalt perspektiv.

- Gibotech har gennem årene leveret utallige maskiner og anlæg til vidt forskellige brancher, virksomheder og produktionsformer og formår at udvikle i tæt samspil med deres kunder. Gibotech nytænker og har en kreativ tilgang til løsninger på robotområdet, hvilket indtoget i sundhedssektoren med blandt andet automatiserede sterilcentraler og blodprøvesortering er et godt eksempel på, lyder det blandt andet i begrundelsen fra Erhvervsklub Fyns formand, Carsten Rosendal.

Rundstykker til hele firmaet
Det var derfor en glad og stolt direktør, der onsdag morgen havde rundstykker med til hele firmaet.

- Det kan godt være, at det var mig, der modtog trofæet og klapsalverne i går aftes, men det er jo alle medarbejderne, der har gjort det muligt. Det er dem, der hver dag er med til at skabe virksomheden, vores vækst og vores succes. Og det er dem, der gør, at vi i dag kan fejre, at vi fik Erhvervsklub Fyn Prisen som en innovativ, energisk og fremadstormende virksomhed på Fyn med stor succes, lyder det fra Henrik Anker.

Lokal forankring og nye arbejdspladser
Med prisen anerkender Erhvervsklub Fyn blandt andet, at Gibotech er lokalt forankret og med til at skabe arbejdspladser i den fynske robotklynge.

- Gibotech har en klar holdning til, at de er en fynsk virksomhed, de er i konstant vækst og udvikling år for år og beskæftiger stadig flere ansatte på matriklen i Odense. Seneste skud på stammen er etableringen af selskabet Sanovo Technology Robotics A/S, som skal være verdens førende leverandør af robotløsninger til æggeindustrien. I en tid hvor robotter fylder stadigt mere i fynsk erhvervsliv, fortjener Gibotech og deres markante bidrag til udvikling af området en helt særlig opmærksomhed, står der i nomineringen fra Erhvervsklub Fyn.

Og at Gibotech har haft vokseværk de sidste par år afspejles ikke alene i omsætningen, men i høj grad også i medarbejdersammensætningen.

- Vi er 100 mennesker nu i Gibotech, og halvdelen af dem har ikke været ansat i to år, så vi har masser at slås med.  Så at få den her pris med hjem, der er bare super super dejligt for os alle sammen og en anerkendelse af alle i virksomheden, der hver dag yder en kæmpe indsats for at vi kan nå endnu længere. Det skal vi helt sikkert have fejret, sluttede Henrik Anker efter at have modtaget den flotte skulptur af Jens Ingvard Hansen, der følger med Erhvervsklub Fyn Prisen 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079