23948sdkhjf

Russisk ordre til FLSmidth

Den danske koncern har vundet et cementmoderniseringsprojekt i Rusland.
Kontrakten, der har en værdi af cirka 400 mio. kr., er indgået med det russiske firma Novoroscement og omhandler leverancer af udstyr samt montageovervågning i forbindelse med modernisering af Proletariy-cementfabrikken. Fabrikken ligger i Novorossijsk i det sydlige Rusland ved Sortehavet.

Ordren indebærer en udbygning af den eksisterende produktionslinje fra den nuværende kapacitet på 1.740 tons i døgnet til en fremtidig kapacitet på 6.000 tons i døgnet. Moderniseringen af produktionslinjen vil gøre processen mere miljøvenlig og mere energieffektiv.

Udstyrsleverancerne omfatter en Atox 57.5 råmølle, en 5-trins forvarmer, ombygning af det eksisterende ovnrør, nye filtre, FLSmidths nykonstruerede Cross-bar køler, et klinkerlager og et komplet nyt kontrolsystem.

- Vi er glade for at kunne udvikle samarbejdet med Novoroscement om Proletariy-cementfabrikken, som FLSmidth opførte allerede i 1914. Vi forventer et stort marked i Rusland for modernisering af eksisterende cementfabrikker, og ordren fra Novoroscement åbner muligheder for andre store udvidelsesprojekter i området, specielt i lyset af det kommende vinter OL i Rusland i 2014, udtaler administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil medio 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111