23948sdkhjf

Alfa Laval og Carsoe udvider samarbejdet

Der er godt 3.000 malkekvægsbedrifter i Danmark, og mere end 50 driftssteder har en mejeriproduktion, hvor mælketankene har indbyggede røreværker. Carsoe har opnået en stor markedsandel på disse tanke, hvor Alfa Laval typisk har leveret selve røreværket, som virksomheden har meget stor erfaring med.

Nu udvider Alfa Laval og Carsoe samarbejdet, således at Carsoe fremover varetager service-forpligtelserne over for de mange kunder, dels i mejeribranchen, men også generelt, hvor der findes tanke med røreværker.

Aftalen betyder, at Carsoe opretter et døgnberedskab med uddannede eksperter i Alfa Lavals røreværker, og det gør, at Carsoe fra i dag kan kalde sig totalleverandør til mejerisektoren.

- Vi har satset mange kræfter på at blive totalleverandør inden for liquid processing, for det gør det muligt for os at udbygge vores strategiske samarbejde med Alfa Laval, mejerierne og øvrige kunder med røreværker. Sammen med Alfa Laval uddanner vi vores teknikere, og der er allokeret en fast stab til døgnberedskabet. Det stiller os stærkt i forhold til en yderligere udvidelse af samarbejdet i andre lande end Danmark, siger Bent Larsen, teknisk direktør i Carsoe, i en pressemeddelelse.

Formelt set betyder aftalen, at Carsoe udnævnes til autoriseret servicepartner på Alfa Lavals tankudstyr til føde- og drikkevareindustrien i Danmark. Det er den foreløbige kulmination på det mangeårige samarbejde mellem parterne.

- Carsoe og Alfa Laval har arbejdet tæt sammen som partnere på tankudstyr i en årrække, og derfor er vi glade for, at vi nu kan løfte vores partnerskab til et nyt niveau. Vi ser frem til samarbejdet med Carsoe, som fremover vil agere autoriseret servicepartner på vores røreværker på det danske marked, siger Jesper Holm, division manager, food & water i Alfa Laval Nordic.

Carsoe har tidligere fokuseret på levering af tanke, men tilbyder nu også procesdelen og er derfor i stand til at levere komplette anlæg. Det gør Carsoe til totalleverandør for mejerierne, da virksomheden også har et setup til håndtering af den efterfølgende service og support. Som følge heraf forventer Carsoe øget aktivitet på dette forretningsområde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062