23948sdkhjf

Skal levere tre nye stålbroer til Københavns Lufthavn

Norisol har indgået kontrakt med Munck Havne & Anlæg om levering og montage af tre nye flybroer udført i stålkonstruktioner og inddækket i glas-/alufacader og sandwichpaneler i Københavns Lufthavn i det østlige område af lufthavnen ved ny Finger E.

- Vi glæder os til at tage fat på endnu en byggeopgave i Københavns Lufthavn. Vi har netop afsluttet den nye gangbro mellem metroen og sikkerhedskontrollen i Terminal 2, og vi har tidligere stået for større om- og udbygninger i Lufthavnen. Vi kender derfor området rigtig godt og de hensyn, der skal tages i en travl lufthavn i drift og vi har allerede vores specialuddannede personale klar til sagen, udtaler Knut Akselvoll, administrerende direktør i Norisol.

Kontrakten er skrevet under og over de kommende 21 måneder vil Munck Havne & Anlæg og Norisol være beskæftiget i Københavns Lufthavn.

Udover opgaven med de nye flybroer skal Munck også etablere nye fly-standpladser bestående af 43.000 kvadratmeter betonbelægning, herunder ny infrastruktur bestående af afvanding, el, brændstofledninger, ventilation samt omlægning af veje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078