23948sdkhjf

Generationsskifte hos Image House

Image House markerer 25 år i visionbranchen med et generationsskifte i direktionen, hvor Claus Hoelgaard Olsen er tiltrådt som administrerende direktør.
For 10 år siden forlod tidligere medarbejder Claus Hoelgaard Olsen Image House til fordel for en karriere som management konsulent i PA Consulting Group. Claus Hoelgaard Olsen har i årene som management konsulent bevaret sin tilknytning til Image House, hvor han blandt andet har siddet i selskabets bestyrelse. 10 år er nu gået og såvel Hans Steenberg, direktør og medejer i Image House og Claus Hoelgaard Olsen fandt tiden inde til at genforene kræfterne.

- Image House er en virksomhed med et attraktivt marked og med muligheder for at tjene penge på de avancerede ydelser, som vores specialiserede og dygtige medarbejdere laver. Behovet for tekniske løsninger baseret på visionsystemer findes i høj grad nu, og ikke kun i Danmark men i hele verden er der voldsomt fokus på automatisering og kvalitet i produktionen. Jeg kommer derfor nu tilbage til den branche, som jeg har været fascineret af i 20 år og været i involveret i lige så længe. Jeg kommer med et stærkt ønske om at nyttiggøre ledelsesprincipper og metoder i Image House, som jeg undervejs har haft god erfaring med fra andre brancher, fortæller Claus Hoelgaard Olsen.

Hans Steenberg fortsætter sit virke som direktør i Image House, hvor han fremover vil fokusere på key account kunder:

- Vores kunders problemer er så tilpas komplicerede, at de typisk kræver ganske meget tillid fra kunderne, før et salg opstår. Den tillid har mange danske virksomheder allerede vist Image House, og det er derfor en stor glæde at Claus Hoelgaard Olsen nu vender tilbage til Image House, hvor han vil medvirke til også at skabe denne tillid hos kunder i udlandet, fortæller direktør Hans Steenberg.

- Sammen med Hans Steenberg vil jeg transformere Image House fra at være en virksomhed med mange spændende projekter og produkter, til også at være en sund virksomhed med profitable salg af projekter og med en langsigtet strategi for at kunne vokse kontrolleret og profitabelt. Nøglen til det er at kunne levere vores kunder attraktive og målbare gevinster ved hjælp af vores projekter og produkter, fortæller Claus Hoelgaard Olsen, der tiltrådte som administerende direktør i Image House d. 1. april 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095