23948sdkhjf

Kissendrup Smedie tackler fremtidens krav

Den fynske stålvirksomhed er nu klar med en helt ny 3D profilskæremaskine, der skal sikre større og mere komplicerede opgaver.
- Med den seneste udvidelse af maskinparken kan Kissendrup Smedie- og Maskinforretning bearbejde rør og profilskæring i 3D og dermed leve op til tidens krav til præcision. Maskinen er den eneste af sin slags i Danmark, hvilket gør, at vi kan komme bredere ud som underleverandør, forklarer indehaver Henrik Bergholdt.

- Vi bevæger os ud til nye kundesegmenter, der netop har strenge krav til kvalitet og præcision, som fx bygge & anlæg, offshore og værfter, tilføjer han.

Maskinen kan eksempelvis håndtere rørdimensioner op til Ø1220 mm og 90 mm i godstykkelse i længder op til 18 meter, og dækker de behov ingeniører, konstruktører og arkitekter har til tidens komplekse kontruktioner. Selve skæreprocessen foregår ved plasma- eller flammeskæring.

- Vi er de eneste i landet, der laver underleverandørarbejde på en sådan maskine og tilbyder nu det danske marked disse faciliteter, hvor kunderne tidligere skulle til udlandet, for at få udført 3D skæring, siger Henrik Bergholdt.

- Denne nyinvestering supplerer den øvrige maskinpark, der blandt andet består af CNC plasma- og flammeskæremaskiner, samt rør- og pladevalser, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062