23948sdkhjf

Robotter øger produktiviteten hos MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions produktion i København har cirka 250 ansatte, hvor der primært produceres højteknologiske komponenter til indsprøjtnings- og udstødningssystemet på totaktsmotorer.

MAN stod og manglede kapacitet på deres drejebænk, hvor komponenterne bearbejdes. De ønskede en standardløsning på maskinen, som hurtig kunne installeres, og da muligheden bød sig for at leje en Bila RoboPower, slog de til.

Head of factory, Claus Stab, er meget imponeret over den enkle programmering på Bila RoboPower, og han får positive tilbagemeldinger fra sine medarbejdere, der er meget tilfredse med deres nye kollega:

- Hos MAN Energy Solutions kører vi med en rotationsordning, hvilket betyder, at der kan gå op til tre uger, før vores medarbejdere står ved den samme maskine igen. Men på grund af den simple og innovative software på Bila RoboPower er det nemt for alle medarbejdere at sætte sig ind i programmeringen selv efter tre uger.

En anden Bila RoboPower blev installeret op imod en rundsliber. Efter et kig på hvordan de manuelt ladede slibemaskinen, blev der udviklet en løsning til robotten, så den kunne klare opgaven.

Efter stor succes med to robotceller er der yderligere fem nye løsninger på vej til installation først i det nye år. Hermed øger MAN kapaciteten kraftigt og sikrer, at alle medarbejdere får et teknologiløft.

- Det er en udfordring at få kvalificeret arbejdskraft i dag, og vi har nu øget produktiviteten med de medarbejdere, vi har. Samtidig har vi givet dem en endnu mere spændende hverdag med den nyeste teknologi, der fjerner det monotone arbejde og frigiver timer til optimering og rationalisering af vores produktion, slutter Claus Stab Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11