23948sdkhjf

Nye ordrer og nyt samarbejde: Scape får international opmærksomhed

Den fynske robotvirksomhed Scape skal levere to nye Scape bin-pickere til virksomheden Schaeffler Group, der er blandt andet producerer til bilindustrien. Det fremgår af en pressemeddelelse. 

De to nye Bin-Pickere skal bruges på fabrikkerne i Tyskland og England. Det betyder, at den fynske virksomhed nu for første gang har robotter på engelsk jord.

- Vi er stolte af, at en af vores største eksisterende kunder er så glade for vores teknologi, at de nu vil have vores bin-pickers leveret til deres øvrige selskaber, siger Scape Technologies administrerende direktør, Søren Bøving-Andersen.

Nyt samarbejde om hvidevare-branchen
Ordren kommer samtidig med, at Scape Technologies også har indgået en aftale med en ny partner, ST Integration & Robotics GmbH i Tyskland, som leverer komplette produktionsløsninger med robotteknologi blandt andet i hårde hvidevare-branchen.

Og netop hårde hvidevare-branchen er et af de markeder, som Scape Technologies har meget store forventninger til.

- Vi ser et stort vækstpotentiale for bin-picking i hårde hvidevare-branchen. Det er en enorm industri på verdensplan, og det er helt i tråd med vores strategi, at vi nu entrerer det marked, siger Søren Bøving-Andersen.

ST Integration & Robotics fortæller, at de allerede oplever en stor interesse for Scape Technologies' løsning.

- Vi forventer at levere de første Scape-systemer til hårde hvidevare-branchen i begyndelsen af 2019, men Scape Technologies' bin picking-løsning er også oplagt at benytte i flere andre brancher, siger Norbert Kornettka, direktør i ST Integration & Robotics.

Scape Technologies har indtil nu hovedsageligt leveret sin robotteknologi til en række af Tysklands førende bilproducenter samt en række underleverandører til bilindustrien i ind- og udland.

Det fynske robotselskab benytter sig af en patenteret robotløsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser.

De nye ordrer ændrer ikke ved de udmeldte forventninger til regnskabsåret 2018

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094