23948sdkhjf

Hans Buch køber op

Virksomheden Hans Buch har pr. 1. januar 2019 opkøbt pneumatik- og procesdelen af Fritz Schur Teknik, og lægger den sammen med Hans Buch.

- Hydraulik forbliver hos Fritz Schur Teknik. Det betyder, at vi får flere leverandører og flere produkter i produktporteføljen. Vores firmanavn vil være Hans Buch, og vi vil fortsat have kontor på Roskildevej 8 i Albertslund, skriver virksomheden Hans Buch på sin hjemmeside.

Med opkøbet udvides Hans Buchs produktportefølje. Samtidig kommer virksomheden til at udvikle langt flere nye serviceløsninger, som skal supplere de produkter, der allerede i dag findes i Hans Buchs sortiment.

Hans Buch oplever nemlig en stor efterspørgsel på kundetilpassede systemer og serviceydelser, og netop disse to områder kommer i fremtiden til at spille en endnu større rolle.

- Årsagen til dette er, at vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder om at reducere antallet af leverandører. De ønsker at kunne fokusere mere på deres kerneforretning og mindre på forskellige interne processer, som de med fordel kan outsource. Det er mere værdiskabende for langt de fleste af dem, lyder det fra selskabet.

Hans Buch overtager pneumatik komponenter og løsninger som cylindere, luftbehandling, fittings, slanger, tilbehør, magnetventil til luft fra Fritz Schur Teknik. Ligesom vakuum komponenter og løsninger som sugekopper, ejektorer, tilbehør og ventiler samt mekaniske komponenter som støddæmpere og vibrationsdæmpere også bliver en del af Hans Buchs fremtidige sortiment. Dertil kommer procesventiler som kugle, butterfly, skråsæde og magnetventiler til væske, samt luft og el-aktuatorer samt trykovervågning som pressostater og transmittere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109