23948sdkhjf

Manden med hatten takker af: Damstahl får ny CEO

Gennem 40 år har koncerndirektør og CEO Mikael Sthaalros styret Damstahl med sikker hånd.

Nu går han i gang med gradvist at overdrage styringen til sin efterfølger.

Sammen med Damstahls ejerfamilie og bestyrelse har Mikael Sthaalros i valget af ny CEO haft fokus på at sikre den kommercielt bedste videreudvikling af Damstahl. Derfor glædes han nu over, at Michael Lund har taget imod denne udfordring.

- Vi har ønsket at finde en kunde-, salgs- og markedsorienteret person med dyb og bred brancheerfaring. Lige så vigtigt har det været, at min efterfølger har det rette værdisæt til at kunne videreføre kulturen og udvikle Damstahl til fordel for kunder og medarbejdere,- og det har Michael Lund, siger Mikael Sthaalros.

Ind med modermælken
Michael Lund er kendt for både medarbejdere og kunder, da han har været ansat i Damstahl ad to omgange.

Først i starten af 90erne som salgselev og intern sælger og senere fra 2006-2011 som salgs- og marketingdirektør.

- Jeg har jo så at sige fået både Damstahl og rustfrit stål ind med modermælken og er naturligvis meget stolt af nu at have fået muligheden for at stå i spidsen for branchens absolutte flagskib, siger Michael Lund, der samlet set har mere end 25 års brancheerfaring.

Michael Lund har senest været direktør for Saniståls stålforretning, som tidligere på året blev solgt til Tibnor. Dengang lød det at Michael Lund efter salget ville fortsætte som administrerende direktør for Tibnor Danmark. Det bliver altså ikke på den lange bane. 

Løbende overdragelse
Michael Lund starter hos Damstahl den 1. april 2019. Her overdrages han det overordnede ansvar for salgs- og markedsføring i Danmark.

Den 1. juli udvides Michael Lunds ansvar til også at omfatte alle salgs- og markedsføringsaktiviteter i Norden og Baltikum.

Fra 1. januar 2020 overdrager Mikael Sthaalros det samlede ansvar til Michael Lund, der bliver CEO og koncernchef for Damstahl Nordic.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094