23948sdkhjf

Vil redde Sapa fra lukning

Det to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer har lanceret et løsningsforslag, der bevarer produktionen i Grenå.
Mandag offentliggjorde Sapa Profiler, at produktionen i Grenå skal flyttes til Sverige , og at 95 medarbejdere dermed skal afskediges.

Lukningen af den danske produktion sker imidlertid under stor protest fra de to medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer; Lars Møller og Klaus Nybro Jensen. Det skriver Århus Stiftstidende.

Højteknologisk produktion i Grenå
De to undrer sig over timingen i lukningen. Under finanskrisen var Sapa hårdt ramt og havde røde tal i den danske afdeling, men ifølge de to bestyrelsesmedlemmer er man atter på vej mod overskud, ordreindgangen er opadgående, produktiviteten er høj og kundetilfredsheden stor.

De har derfor udarbejdet en alternativ løsning, der indebærer, at dele af produktionen kan blive i Grenå sammen med salg og administration, som ikke er omfattet af lukningen.

- Dette forslag har vi forsøgt at få i spil således, at vi kunne sikre en produktionsarbejdsplads i Grenaa med 66 arbejdspladser, samt en salgsafdeling i Danmark. En arbejdsplads med højteknologisk bearbejdning af komplicerede langlængde profiler samt tilhørende anodiseringsanlæg, siger de to til Århus Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672