23948sdkhjf

Top 10'ere: Hvem er bedst i metalindustrien?

Hvilke underleverandører tjente mest i det seneste regnskabsår? Voksede mest? Tabte mest? Få svarene og endnu flere nøgletal her.

På Top 10’erne mødes de bedste virksomheder fra ”Metalindustriens Top 2018” på tværs af de fem underbrancher; overfladebehandlede, underleverandører, fjederproducenter, støberier og tandhjulsproducenter.

Top 10’erne sammenligner metalvirksomhederne på en lang række nøgletal som driftsresultat, resultat pr. medarbejder, afkastningsgrad og soliditet.

For flere tal og analyser - se hele udgivelsen ”Metalindustriens Top 2018”, hvor Jern & Maskinindustrien i år har analyseret den del af fremstillingsindustrien som bearbejder og håndterer metalemnerne.

Bemærk! Listen er baseret på de 92 virksomheder, der indgår i Metalindustriens Top 2018-udgivelse. Det drejer sig om de største og mest toneangivende aktører inden for de behandlede underbrancher. Derfor kan der være virksomheder, der ikke er med på listen, men som alligevel kvalificerer sig. Listerne er opdateret den 17/12-2018

Savner du en virksomhed på listen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte chefanalytiker Casper Bæhr på cab@nordiskemedier.dk

Note: Top 10-tabellerne sammenligner virksomhederne fra de fem underbrancher i Metalindustriens Top 2018 på tværs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079