23948sdkhjf

Maskinproducent flytter fra Fyn

Damas, der producerer kornrensemaskiner, lukker produktionen i Vestas Aaby og flytter den i stedet til henholdsvis Sæby og Polen. Det skriver Fyens.dk.

Virksomheden blev i 2015 overtaget af Skiold, og det er faktisk ambitioner om vækst, der nu gør det nødvendigt at flytte. Lokalerne i Vester Aaby er nemlig for små.

Flytningen kommer til at berøre 66 medarbejdere.

- Der har været personlige samtaler med hver enkelt medarbejder, som alle skal have nye job, de fleste dog først i slutningen af 2019. Et par lærlinge har vi fundet andre lærepladser til, nogle skifter til job i andre af områdets virksomheder, nogle flytter med til Sæby, enkelte går på pension eller efterløn, men vi regner med, at vi har fundet en jobløsning til hver enkelt medarbejder, inden vi lukker produktionen i Vester Aaby helt ned, siger Helle Lennø Weesgaard, marketing manager i Skiold, til Fyens.dk.

Tilbage i Vester Aaby bliver en salgsafdeling på 28 mand. For denne overvejer man dog også fremtiden, og den ender formentlig med at flytte til Odense.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/faaborg-midtfyn/Landsby-mister-66-arbejdspladser-Flytter-produktionen-til-Polen-og-Nordjylland/artikel/3308447

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14