23948sdkhjf

Agitek trækker laserskæringen hjem

Høj vækst og en udvidelse af produktprogrammet gør det nødvendigt at have kompetencerne in house

En ny Ermaksan Fibermak Gen 3-laserskærer er blevet installeret hos den østjyske stålvirksomhed. Den har en 4 kW fiberkilde og kan skære plader op til 1,5x3 meter.

Hidtil har Agitek fået lavet skærearbejdet hos underleverandører, men nu har indehaver Jean-Paul Bergmann vurderet, at tiden var rigtig til at hente produktionen hjem til den 22 mand store virksomhed.

- Pilen og omsætningen er bare gået opad, og produktionen er faktisk steget med 100 pct. på blot et år, forklarer Jean-Paul Bergmann.

- Så vi har købt laserskæreren for at kunne følge med efterspørgslen og for at kunne være mere uafhængig af andre, tilføjer han.

Der er dog også en anden grund til, at Agitek-ejeren så sig nødsaget til at udvide maskinparken.

For nogle år siden begyndte virksomheden at producere senge til hospitaler, og de seneste år har man lagt mange kræfter i udviklingen af en helt ny psykiatriseng og en ny hospitalsseng, hvor man blandt andet via to patenter har skabt en seng, der er langt lettere for hospitalerne at rengøre.

Netop den produktlancering har Jean-Paul Bergmann store forventninger til. Han regner nemlig med at skulle producere rigtig mange senge i de kommende år, og derfor er det nødvendigt med et moderne produktions-setup – og her udfylder fiberlaseren det sidste hul.

- Det er meningen, at denne investering skal gøre vores forretningsgange nemmere og øge vores flow

inden for sengefremstilling og butiksindretning, hvor tiden er en af de største faktorer i fremtiden, fortæller Jean-Paul Bergmann.

- I fremtiden går vi derfor mere over i at levere turnkey-løsninger, hvor især laserskæring, buk, svejs, maling og montage indgår. Det har vi nu alt sammen in house, så kunderne kan købe den komplette vare hos Agitek, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078